Swan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze

Swan Vibes
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Oefen je bekkenbodemspieren met deze Swan Mini Clutch! Dit is een lichaamsveilige siliconen trainer die je vaginaal inbrengt. De intensiteit van de vibraties regel je door het samen knijpen van de bekkenbodemspieren.

De trainer heeft een ingebouwde sensor die reageert op de druk en zo de intensiteit van de vibraties opvoert. Wil je liever genieten van een constante vibratie? Dat is ook mogelijk. Druk het blokkeerknopje in en de trainer zal in de gekozen stand blijven. Tevens is het mogelijk om de vibraties geheel uit te schakelen. Als de trainer voor 30 minuten niet wordt gebruikt, schakelt deze zichzelf weer uit voor een langere levensduur van de batterij.

De Swan Mini Clutch heeft een handig en hygiënisch trekkoord en is makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Let op: bij het 1e gebruik dient de trainer eerst 3 uur opgeladen te worden voor een goede werking. Maak de trainer voor en na gebruik weer schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner en berg hem op in de handige toybag. De Swan Mini Clutch wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing in diverse talen.

Productkenmerken:
Materiaal: Siliconen
Vibratie sterkte: Variërende trillingen
Bediening: Pushbutton
Vibratie type: Variabele vibratiestanden
Run Time: 240 min
Waterproof: Ja
Weekmakervrij: Ja
Flexibel: Ja
Kleur: Roze
Man/Vrouw/Unisex: Vrouw
Geschikt glijmiddel: Waterbasis
Gebruikersniveau: Beginner
Minimale diameter: 3.10 cm
Maximale diameter: 3.30 cm
Interne lengte: 9.30 cm
Voeding: Oplaadkabel usb
Geluidsniveau: Zeer stil
Oplaadtijd: 180 min
Artikelnummer: 3-50116