Gaia Eco Vibrator - Blauw

Blush
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Gaia Eco Vibrator van Blush is 's werelds eerste biologisch afbreekbare vibrator! Het is gemaakt van BioFeel en PLA, dit zijn materialen welke goed recyclebaar zijn. Zorg voor de aarde is voor steeds meer mensen een prioriteit, net als persoonlijke gezondheid en welzijn.

Dit is de aanzet voor Blush om een betaalbare en mooie toy te maken die deze waarden vertegenwoordigt. De Eco Vibrator is een krachtige toy met heeft multispeed vibraties en is makkelijk te bedienen met de draaiknop aan de onderzijde. Je geniet van een optimale vaginale of clitoris stimulatie. De Eco Vibrator is geheel waterproof.

Het BioFeel materiaal is een bioplastic, een polymeerverbinding gemengd met maiszetmeel. BioFeel verbruikt minder energie en zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen dan enig ander speeltje op de markt. Dit materiaal is de perfecte keuze voor een vibrator omdat het niet poreus is. Het is veilig voor het lichaam en weer makkelijk schoon te maken met een mlde zeep en lauwwarm water of een toycleaner.

Hoe te recyclen? Breng Gaia naar het plaatselijke recyclingcentrum. Gaia's bioplastic zal biologisch worden afgebroken binnen 47-90 dagen in een commerciƫle composteerinstallatie.
 
Productkenmerken:
Materiaal: Biofeel, Polylactide
Gewicht: 83 gram
Batterij nodig: Exclusief
Batterij type: 2x AA Batterijen (Penlite)
Vibratie sterkte: Variƫrende trillingen
Bediening: Draaiknop
Vibratie type: Traploze vibraties
Waterproof: Ja
Weekmakervrij: Ja
Kleur: Blauw
Man/Vrouw/Unisex: Unisex
Geschikt glijmiddel: Waterbasis
Stimulatie: Vaginale stimulatie, Clitoris stimulatie
Gebruikersniveau: Beginner
Maximale diameter: 2.50 cm
Lengte: 14.50 cm
Voeding: Batterijen
Geluidsniveau: Normaal
Artikelnummer: 330294