Love Breeze Luchtdrukvibrator - Copper

Satisfyer
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de nieuwste serie luchtdrukvibrators van Satisfyer! De Love Breeze doet zijn naam eer aan want deze toy laat jou heerlijk genieten van een explosief clitoraal orgasme met behulp van luchtdrukgolven en vibraties!

De Love Breeze heeft een krachtige motor en met 10 pulserende standen en 11 vibratiestanden kun je volop variëren. Je schakelt heel makkelijk van een zachte naar een meer intense stimulatie met de drukknopjes aan de voorzijde. Het siliconen mondje plaats je geheel over de clitoris en vervolgens zuigt de Love Breeze deze zachtjes naar binnen. Door de constante stabiele stimulatie en de bijzondere techniek staan orgasmes door luchtdrukvibrators bekend als heftig en lang aanhoudend. Dus wilde je altijd al een luchtdrukvibrator uit proberen? Dan biedt de Love Breeze de ideale combinatie tussen looks en power! Hij is snel op te laden met de bijgeleverde USB-kabel en waterproof. Gebruik een beetje glijmiddel op waterbasis voor een comfortabel gevoel.

Maak je toy na gebruik goed schoon met een antibacteriële zeep en lauwwarm water of een toycleaner en dep hem droog met een pluisvrije doek.
 
Productkenmerken:
Materiaal: Siliconen, ABS
Gewicht: 234 gram
Vibratie sterkte: Variërende trillingen
Bediening: Pushbutton
Vibratie type: Trillen en pulseren
Aantal Standen: 21
Weekmakervrij: Ja
Kleur: Koper
Man/Vrouw/Unisex: Vrouw
Penetratie mogelijk: Nee
Geschikt glijmiddel: Waterbasis
Stimulatie: Clitoris stimulatie
Gebruikersniveau: Gevorderd
Breedte: 4.00 cm
Hoogte: 5.00 cm
Lengte: 9.80 cm
Voeding: Oplaadkabel usb
Geluidsniveau: Normaal
Artikelnummer: J2018-127-2