Maskers

Siliconen Masker - Soft Bondage

Dit masker is de eerste stap voor beginners binnen de bondagewereld en leidt zeker tot vele spannende bondage-ervaringen. Het siliconen materiaal is erg flexibel, dus het masker is comfortabel om te dragen, en dankzij de elastieken hoofdband past hij altijd perfect.

 

BDSM masker met ritsjes over de ogen en mond

Als je meester binnenkomt en deze kap over je hoofd trekt, moet je wel gehoorzamen! Met de ritsjes van dit masker beslist de meester of je mag spreken of niet en of je wel of niet mag meekijken.

BDSM masker met D-ring

Als je meester binnenkomt en deze kap over je hoofd trekt, moet je wel gehoorzamen! Het masker is voorzien van een metalen ring waar je elk willekeurig bondage speeltje, zoals boeien of touwen, aan vast kunt haken. Zo krijg je je sub precies waar je hem of haar wilt hebben.

Ouch! Brown Oogmasker

Ben je op zoek naar een fantastisch leren masker dat past bij al jouw andere bondagespeeltjes? Zoek dan niet verder, want als je deze eenmaal hebt gezien, ben je meteen verslaafd! Je kunt dit oogmasker gebruiken als een nachtmasker of je kunt hem op je geliefde uitproberen om een opwindende en mysterieuze ervaring te creƫren.

BDSM masker van netstof met open balknevel

Als je meester binnenkomt en deze kap over je hoofd trekt, moet je wel gehoorzamen! Met dit masker dat het hele gezicht bedekt, weet je dat het menens is! Gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en voorzien van een afneembare bal.

BDSM masker met mond-rits

Je kunt niet anders dan gehoorzamen als je meester binnenkomt en deze kap over je hoofd trekt! Met dit masker geef je je meester de macht te beslissen of jij mag spreken of niet door de rits die over de mond loopt.

Extreem BDSM masker met klittenbandsluiting

Als je meester binnenkomt met dit masker op om je alle hoeken van de kamer te laten zien, dan moet je wel gehoorzamen!

Zwart latex gasmasker

Zwart gasmasker met apart filter. De hoofdband is verstelbaar zodat het masker aanpasbaar is aan verschillende maten.

Neopreen muilkorf

Deze zwarte neopreen muilkorf heeft kleine geperforeerde gaatjes, waardoor geademd kan worden.

Subversion Masker - Roze

Zorg er voor dat jouw slaaf incognito blijft met dit Subversion masker.