logo_klein

Zweepjes en knevels

Open Ball Gag Met Tepelklemmen

Ga op zoek naar het extreme met deze ballgag met tepelklemmen uit de EasyToys Fetish Collection. Deze zwarte ballgag is gemaakt van glad plastic. De bal is geur- en smaakloos en heeft luchtgaten.

Ball Gag Met Tepelklemmen

Ga op zoek naar het extreme met deze ballgag met tepelklemmen uit de EasyToys Fetish Collection. Deze zwarte ballgag is gemaakt van zacht siliconen. De bal is geur- en smaakloos waardoor de drager zorgeloos geniet.

Siliconen Bit Gag

De EasyToys Siliconen Bit Gag is geschikt voor elk spel maar komt volledig tot zijn recht tijdens Pony Play. Het siliconen bit is voorzien van een verstelbare band waardoor het om ieder hoofd zal passen. Het is glad, zacht en flexibel voor meer comfort tijdens de wildste avonturen.

Sissy Mond Gag

Deze mondknevel laat je sub van zijn of haar meest verleidelijke kant zien. Lipjes getuit en klaar voor actie! De knevel spreidt de mond en trakteert het oog op een lekker extraatje: hele grote, zachte lippen die klaar zijn om jou flink te verwennen.

Zado Flogger - Zwart

Straf je sub of laat je straffen met deze zwarte flogger van Zado. Het handvat is voorzien van een zachte padding die zorgt voor een comfortabele grip. Gebruik de strengen van flogger om het lichaam te strelen en vervolgens te straffen.

Hart Paddle Met Studs

Met deze elegante paddle kun je je partner of sub tegelijkertijd straffen en verwennen. De paddle is versierd met studs in de vorm van drie harten die een afdruk achterlaten op je partner's huid en die de paddle een stijlvol uiterlijk geven.

Siliconen Ball Gag

Zwarte siliconen ball gag. Door middel van deze gag, zal het spel nog spannender worden.

Siliconen zweep met hartje

Spannende zweep gemaakt van silicone en daardoor geschikt voor de softere spelletjes.

SLUT Spanking Paddle - Zwart

Zwarte paddle met kunstleer bekleed, waar het woord SLUT op staat.

Zwarte standaard knevel

Speel spannende spelletjes met deze zwarte mondknevel.